2018 m. rugsėjo 17 d., pirmadienis

Berlyne - sub 3 val. !


Startas buvo „medaus mėnesio¨ atostogų fone, savaitė po vestuvių. Puikus maratonas, kuriam skirčiau 10/10 balų, bėgosi puikiai ir trasą įveikiau arti asmeninio rekordo - 2.59:49 val. !

Išties rezultatu labai patenkintas, nes likusias 2-3 savaites iki maratono tikrai daug  nebėgau, nemažai reikalų prieš vestuves, plius - savaitė iki vestuvių - bernvakaris. 

Nepaisant to prie starto linijos stojau su mintimis pakovoti dėl sub3.


Stabiliai laikiausi apie 4:15 tempo. 

Pirma pusė - 1.29:43 val., antra - 1.30:06 val., tai yra antrą pusmaratonį įveikiau tik 23 sek. lėčiau nei pirmąją dalį.

Kalbant apie sunkumus trasoje, tik priešpaskutinis 41 kilometras (4:29 min., lėčiausias maratono kilometras). Jaučiau, kad gali traukti koją, tačiau laikiausi. Likus keliiems šimtams metrų finišas buvo ne ties Brandengurgo vartais, o už jų, tad jau žvilgčiojau į laikrodį ar besuspėsiu į sub3. Laimei, pakako jėgų, kojos nepavedė ir po finišo - laiminga šypsena!

Po finišo - puiki nuotaika, nealkoholinis Erdingerio alus, pokalbis su Aurimu, kuriam iki sub3 pritrūko vos keliasdešimt sekundžių.

Vakare - vakarienė su Aurimo kompanija, lietuviais, kurie taip pat bėgo Berlyne. Smagus vakaras, naujos pažintys, įdomūs žmonės.

Na, o po Berlyno atsotogos tęsėsi toliau - laukė kelionė į Gruziją.
    




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą